078 6170868
Ma – vrij: 09.00 tot 17.00 uur

Klik hier om de chat te starten
Ma - vrij: 09.00 tot 17.00 uur

Toermalijnring 1200
3316 LC Dordrecht

Algemene informatie

Wij willen iedereen op een veilige en comfortabele manier en met goed uitziende kleding zijn of haar werk kunnen laten uitvoeren. Wij willen de partner zijn voor elk type organisatie op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Klanten ontzorgen waar mogelijk, met als doel het juist aankleden en beschermen van medewerkers. Vertrouwen creëren tussen ons en onze klanten vinden wij van groot belang.
DC Vakkleding heeft het familiebedrijf VB Vakkleding, voorheen gevestigd aan de Spuiweg te Dordrecht, overgenomen op 1 april 2019. Op het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht wordt het bestaan van VB Vakkleding voortgezet op een nieuwe locatie en onder de nieuwe naam DC Vakkleding. 

Vooral veiligheid en comfort bij het dragen van de bedrijfskleding is noodzakelijk. Deze aspecten worden gewaarborgd door advies van vakkundig personeel en geschikte merken met bijbehorende producten.

Ons team beschikt over alle kennis op het gebied van beroepskleding en wij helpen graag om passende kleding te vinden voor iedere organisatie!

Winkelwagen