Mobiele showroom

Naast de showroom aan de Toermalijnring 1200 in Dordrecht heeft  DC Vakkleding ook een mobiele showroom. Het is verstandig om voor de aankoop voor de zekerheid de juiste maat te bepalen. Om het voor uw mensen zo makkelijk mogelijk te maken komen wij naar u toe!

Maak zelf of samen met een van onze vertegenwoordigers een keuze uit het assortiment, zodat wij alle benodigde pasmaten mee kunnen nemen. Wij nemen de opties met u door en stellen zo het assortiment voor de mobiele showroom samen! Vervolgens kiezen we een dagdeel en kost het iedere medewerker niet meer dan 5 minuten om de juiste bedrijfskleding of werkschoenen te kiezen. 

Bedrijven uit het hele land kunnen een afspraak maken voor een passessie. Daarnaast is DC Vakkleding ook te vinden op evenementen en beurzen. Wilt u de producten eerst zien voordat we langskomen? Kom dan eerst langs in onze showroom.

Wilt u een afspraak maken voor de mobiele showroom? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 078-6170868 of via [email protected]. U kunt ook de chatfunctie op de website, rechtsonder in het scherm, starten.

 

Winkelwagen