showroom

De enige echte winkel in de regio voor bedrijfskleding is gevestigd aan de Toermalijnring 1200 in Dordrecht! In de winkel van maar liefst 400m2 vindt je allerlei zorgkleding, horecakleding, werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

In de showroom staan de kledingadviseurs klaar om u te helpen en advies te geven. U kunt ons vinden op het bedrijventerrein Dordtse Kill 3 in Dordrecht. 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en vanuit de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxvled-Giessendam) is het nooit langer dan 15 minuten rijden!

Wij kunnen gratis langskomen met onze mobiele showroom op locatie om personeelsleden te laten passen. Neem contact op voor een afspraak!

De showroom van DC Vakkleding beschikt over een aantal ruime paskamers. Zo kunt u direct de kleding of schoenen passen en advies ontvangen van de vakkundige kledingadviseurs. Ook het innemen en vermaken is geen probleem!

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Een afspraak buiten de openingstijden is ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 078-6170868 of via [email protected]. U kunt ook de chatfunctie op de website, rechtsonder in het scherm, starten.

Ontdek onze merken

Wij verkopen veel verschillende werkkleding, zorgkleding, horecakleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder beroep. 

wash-go
Walkmate
sunshoes
sip_protection
Winkelwagen