Werkschoenen

Werkschoenen
Medische klompen
Zorgklompen
Werkschoenen
Werk / veiligheidsschoenen
Sanita klompen met print
Laarzen
Accessoires
Accessoires
Werk en veiligheidsschoenen
Sneakers

Essentieel

De juiste werkschoenen of veiligheidsschoenen zijn essentieel voor werknemers in bijvoorbeeld de bouw, installatie, groenvoorziening, beveiliging, grond-, weg-, en waterbouw, transport of logistiek. Natuurlijk ook voor ZZP’ers in deze sectoren.

Belangrijke functies

Net als bij werkkleding is veiligheid en bescherming het belangrijkste op het gebied van werkschoenen. Goede werkschoenen hebben een aantal belangrijke functies namelijk:

– Gezond houden van de voeten
– Een goede doorbloeding van de voeten
– Geen pijn in de voeten, zodat je een werkdag langer volhoudt
– Veiligheid

Modieus

Er zijn veel verschillende schoenen te krijgen in allerlei soorten en maten. Veel werkschoenen zien er tegenwoordig ook modieus uit. Hierdoor is het perfect toe te voegen aan een outfit van werkkleding, waardoor je extra professionaliteit uitstraalt naar je (potentiële) klanten.

Veiligheidsnormeringen

Wij zijn op de hoogte van alle veiligheidsnormeringen. Werkschoenen worden onderverdeeld in een aantal verschillende normeringscategorieën. Schoenen met een beschermende neus (stalen neus of kunststof neus) zijn werkschoenen of veiligheidsschoenen die slechts aan de basisvereisten voldoen.

Vaak zijn alleen deze eigenschappen niet voldoende. In de bouw wordt bijvoorbeeld vaak de S1 normering aangehouden. Dit houdt in dat de schoenen zijn voorzien van antistatische eigenschappen, een gesloten zone bij de hiel en dat de werkschoen of veiligheidsschoen energie-absorberend is voor ondersteuning en veiligheid.

Ooit gehoord van een anti-perforatiezool? Dit zijn werkschoenen of veiligheidsschoenen met een S1 normering of S3 normering. Voor het verrichten van arbeid op een plek waar scherpe materialen op de grond kunnen liggen, zijn deze schoenen nodig. Als weersomstandigheden slecht zijn is een waterafstotende werkschoen of veiligheidsschoen aan te raden met een antislipzool. Dit is een werkschoen met een S2 normering. Werklaarzen hebben ook normeringen, zoals S4 of S5. Vaak is het verplicht vanuit de Arbo om aan een bepaalde normering te voldoen. Klik hier voor een duidelijk overzicht van alle normeringen.

Maten

De maat van werkschoenen of veiligheidsschoenen wijkt vaak af van je normale schoenmaat. Daarom is het aan te raden deze te passen. In onze showroom hebben wij veel verschillende soorten en maten op voorraad en is het mogelijk om deze te passen.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende schoenen en laarzen met S3, S4 en S5 normering van de merken Blåkläder,Sixton, Sanita, Gevavi, Dunlop, Walkmate, Up, Planet, en Jallatte.

Onze voordelen:

– Persoonlijk advies
– Gratis bezorging binnen de Drechtsteden
– 100 m2 showroom met paskamers
– Passen op locatie mogelijk
– Ruime voorraad