Assortiment categorie: Werkkleding

Veilig, functioneel en comfortabel

Het allerbelangrijkste van werkkleding is veiligheid en bescherming van personeel. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle veiligheidsnormen. Naast veiligheid is het belangrijk dat een functie op de juiste manier en optimaal kan worden uitgevoerd en kleding moet natuurlijk comfortabel zitten.

Als het winterseizoen er aan komt, is temperatuur erg belangrijk. Meerdere lagen werkkleding zorgen voor een aangename lichaamstemperatuur en voorkomt transpireren. Transpiratie tijdens koude maanden is niet gezond en kan lijden tot ziekte als verkoudheid of griep. Functies in de bouw, installatie etc., vragen nou eenmaal veel van een menselijk lichaam en dus komt transpireren vaak voor. Er zijn verschillende stoffen op de markt die dit tegengaan en vocht van de huid opnemen. Ook is het belangrijk dat vocht van buitenaf niet voor een onaangename temperatuur voor personeel zorgt. Denk aan een waterafstotende winterjas in het winterseizoen en als het wat warmer wordt is een softshell jas handig. Als het echt koud is, kunnen handschoenen, een muts en thermo-ondergoed een extra aanvulling zijn.

Hoge zichtbaarheidskleding

Jaarlijks gebeuren en nog talloze ongelukken met wegwerkers, omdat zij niet goed zichtbaar zijn. Het is van levensbelang om goed zichtbaar te zijn. Niet alleen voor wegwerkers is dit een belangrijk punt, maar wanneer personeel in aanraking komt met machines, zoals bijvoorbeeld op de bouwplaats. Het dragen van zichtbare RVS-kleding zoals een hesje, een broek en/of jas kan veel ongevallen voorkomen.

Pasvorm

Een passerie is belangrijk als het gaat om werkkleding. Iedereen heeft een andere lichaamsbouw en het is essentieel voor de veiligheid dat werkkleding een goede pasvorm heeft. Als kleding te wijd is, dan is het onveilig. Zo kan je ergens aan blijven haken met een te wijde broek of mouw. Daarom wordt er vaak gekozen voor stretch-materialen.

Professionaliteit

Met hoogwaardige werkkleding van goede kwaliteit straalt een bedrijf professionaliteit uit en wordt het herkenbaar voor potentiële klanten. Zeg nou zelf: een schilder of stukadoor in een witte outfit van bijvoorbeeld Tricorp ziet er toch beter uit dan een oude spijkerbroek en een grijze trui?

Samenstelling

Onze verkoopadviseurs kunnen een aantal verschillende opties samenstellen voor uw organisatie in de bouw, installatie, groenvoorziening, beveiliging, grond-, weg- en waterbouw, transport of logistiek. Ook ZZP’ers zijn bij ons welkom en willen we graag adviseren. Een logo is te bedrukken of te borduren. Dit doen wij in eigen beheer.

Assortiment

Ons assortiment werkkleding bestaat uit veel verschillende werkvesten, werkjassen, shotshell jassen, werkbroeken, T-shirts, truien/hoodies, polo’s, longsleeves, overalls, stofjassen, onderkleding, veiligheidskleding en verschillende accessoires, zoals kniestukken, sokken, hoofddeksels, stofmaskers en nog veel meer van de merken Tricorp, Santino, Helly Hansen en Fristads.

Onze voordelen:

– Persoonlijk advies
– Bedrukken of borduren
– Gratis bezorging binnen de Drechtsteden
– 100 m2 showroom met paskamers
– Passen op locatie mogelijk
– Ruime voorraad

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Wellicht dat een zoekopdracht kan helpen.

Winkelwagen