HH UROC 14 - DC Vakkleding

Werkkleding voor in de herfst

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Een seizoen dat bekend staat om zijn grillige weerskarakter. Grijze kille dagen met miezer wisselen af met stormachtige dagen met windkracht 5 of 6. Maar ook zonnige windstille haast lenteachtige tijden zijn geen uitzondering. Seizoenweersomstandigheden die het niet altijd even makkelijk maken om op te kleden. Maar wat is nu wijsheid? Denk in ieder geval in laagjes.

Welke werkkleding bij regen?

Van tevoren de weersvoorspelling checken is natuurlijk geen overbodige luxe. Neemt niet weg dat een flinke Hollandse plensbui iedereen kan overkomen. Waterafstotende kledingstukken, een jas al dan niet een broek, zijn in zo’n situatie onmisbaar. Naast waterdicht is het in de herfst ook een absolute must dat de werkkleding winddicht is. Wel zo comfortabel in gure tijden. Let goed op dat de kledingstukken in dit geval ook ademend zijn.

IMG 9412.jpg - DC Vakkleding

Welke werkkleding bij lage temperaturen?

Op iets koudere dagen biedt fleecekleding uitkomst. De stof draagt niet alleen erg comfortabel, het is ook nog eens lekker warm. Een goede bodywarmer is overigens ook een goed alternatief tegen de kou. Dit kledingstuk is eveneens in allerlei varianten verkrijgbaar.

Hoewel thermo-onderkleding wellicht eerder een kledingitem voor de winter is, kan het op een gure herfstdag uitkomst bieden. Ook dit kledingstuk is verkrijgbaar in tal van varianten. Onderhemden, met of zonder rits, en lange onderbroeken bijvoorbeeld. Tot slot kan het herfst-werkoutfit gecomplementeerd worden met een lekkere warme muts . Ook deze is verkrijgbaar in allerlei modellen, kleuren en verschillende materialen.

DSC01753.jpg - DC Vakkleding

In het donker is reflecterende kleding de uitkomst!

De herfst is ook de voorbode van die donkere tijd van het jaar. Het wordt steeds later licht en vroeger donker. Ook nu is reflecterende werkkleding een absolute must in verband met de veiligheid. Hesjes, jassen, overalls, polo’s, truien, shirts, vesten, werkbroeken enzovoort. De keuze in reflecterende snit is bijzonder groot! De juiste werkkleding is erg belangrijk om werkzaamheden goed uit te voeren. Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar zorgt ook voor extra veiligheid. DC Vakkleding heeft een ruim assortiment werkkleding en bedrijfskleding.

Overbeck Workwear 069 - DC Vakkleding

Voor werkjassenwerkbroekenwerkvestenwerktruienwerkoverallswerkpolo’s en werk-shirts van onder andere de merken Helly HansenFristadsTricorp WorkwearBlaklader en Santino kunt u bij DC Vakkleding terecht. Nieuwsgierig naar het aanbod van DC Vakkleding? Neem een kijkje op www.dcvakkleding.nl of breng een bezoek aan de winkel die te vinden is aan de Toermalijnring 1200 (Dordtse Kil 3). Het laten bedrukken van het bedrijfslogo op de kleding behoort tot één van de vele mogelijkheden bij DC Vakkleding. Logo’s laten borduren is ook een optie! De openingstijden van DC Vakkleding zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Bellen en/of mailen kan natuurlijk ook! Tel. 078-6170868 of mail naar [email protected].

Winkelwagen