15,00101,00
Merk
geslacht
Kleur
Meer
Materiaal
Was instructie
Reflecterend
Brandvertragend
Stretch
Waterafstotend
Winddicht

Vragen?

Bel 078 617 0868 of mail
naar [email protected]

wash&go

Wash&Go – Clog open elastiek

75,0078,00 excl. BTW
Bekijk en bestel

Wash&Go – Clog gesloten wit

82,94 excl. BTW
Bekijk en bestel

Wash&Go – Clog open oranje

75,0078,00 excl. BTW
Bekijk en bestel

Wash&Go – Clog open fuchsia/wit

75,00 excl. BTW
Bekijk en bestel

Wash&Go – Clog open wit

72,5078,00 excl. BTW
Bekijk en bestel

Wash&Go – Inlegzool wit

13,00 excl. BTW
Bekijk en bestel

Toont alle 6 resultaten

Wash&Go klompen

Dit aan ervaring rijke merk is van Portugese oorsprong en fabriceert en levert verschillende soorten werkklompen. Wash&GO richt zich vooral op de zorgsector. De medische klompen van dit merk zijn dan ook erg populair en worden het meest gebruikt in de zorg. Denk hierbij aan ziekenhuis, verzorgingstehuis of thuiszorg.

Wash&Go Zorgklompen kopen

De dragers hebben keuze uit drie verschillende lijnen van dit merk: de Nursing Care-klomp, de Nursing Care-schoen en de Diabetic-schoen. De zorgschoenen en zorgklompen zijn voorzien van alle unieke eigenschappen die de drager de mogelijkheid biedt om zelf een optie te kiezen uit verschillende voorkeuren. Alle producten zijn voorzien van een comfortabel voetbed, waardoor een hele werkdag zorgeloos is uit te houden. De slogan is dan ook ‘To enjoy during your shift!’ Voor het schoeisel van dit merk zijn er ook unieke inlegzolen die voor nog meer comfort zorgt.

Wat uniek is aan de Nursing Care-zorgklompen van Wash&Go is dat ze wasbaar zijn. Dit maakt de klompen goed te onderhouden en 100% hygiënisch. In de wasmachine zijn deze klompen tot wel 90 graden te wassen en zelfs tot 140 graden in een autoclaaf! Voor de veiligheid zijn de klompen voorzien van een antislipprofiel en zijn de zorgklompen antistatisch. Deze klompen zijn verkrijgbaar met of zonder riempje.

Wash & Go schoenen

Niet alleen de Nursing Care-klomp van Wash&Go is wasbaar, maar ook de Nursing Care-schoen. De schoenen zijn wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Ook deze zijn voorzien van een antislipzool en ze zijn antistatisch. Daarnaast biedt de Diabetic-schoen van dit merk extra stevigheid voor dragers die diabeet zijn. De schoenen zorgen ervoor dat de drager zo min mogelijk wordt belast en dat ze zo comfortabel mogelijk zitten. Voor beide schoenen zijn speciale inlegzolen verkrijgbaar die nog meer comfort bieden aan de drager. Deze vormt zich naar de voet van de drager, omdat de zool anatomisch is gevormd.