Sixton

Sixton werkschoenen en veiligeheidsschoenen

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 30 jaar ervarenheid in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door onderzoek, ontwerp, kwaliteit en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort. Het zijn ook vooral modieuze schoenen met een zeer hoge prijs-kwaliteitverhouding.

sixton werkschoenen en veiligheidsschoenen
sixton werkschoenen en veiligheidsschoenen

Oog voor detail en gebruik van de beste hightechmaterialen voor onze werkschoenen zijn de kenmerkend voor Sixton Peak. De werkschoenen worden geproduceerd volgens de meest innovatieve productiemethodes, waarbij elk onderdeel van het productieproces nauwkeurig wordt gevolgd. Een intensieve samenwerking met topmerken als HDry, Primaloft, VIBRAM en Boa zorgt voor een topproduct op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, comfort en uitstraling. Het eindresultaat is een unieke en veilige draagoplossing voor élke werkomgeving.

Iedere soort werkomgeving vraagt om een unieke veiligheidsschoen. Werkzaamheden moeten exact zijn afgestemd op de zool en gekozen materialen. Veel beroepsoefenaars maken daarom de keuze voor de schoenen van Sixton Peak. Dit betekent de hoogste graad van veiligheid en draagconform, Italiaans design en superieure kwaliteit.

sixton werklaarzen en veiligheidslaarzen
sixton werklaarzen en veiligheidslaarzen

Sixton werklaarzen en veiligheidslaarzen

Als je kiest voor werklaarzen van dit merk, kun je kiezen uit een aantal verschillende voeringen: ongevoerd, een lamswollen voering en een Airplus 3D-voering. Iedere voering heeft zijn voor- en nadelen. De lamswollen voering is optimaal voor in de winter en de koude dagen in Nederland. De Airplus 3D-voering is optimaal voor zowel de winter als zomer. De lucht die in de voeringen zit ,heeft een isolerende functie en hierdoor hebben jouw voeten voldoende warmte in de winter en zijn je voeten koel in de zomer. Het grote voordeel is dat ze ook geschikt zijn in de zomer. Dit zorgt ook voor extra draagcomfort. Alle laarzen van dit merk hebben bovendien een S3 normering.

Met een gedegen studie van de voet en de inzet van een innovatief ontwerpteam, creeërt Sixton Peak een schoen die naadloos aansluit bij de wens van de drager. Ieder type zool is dan ook gemaakt voor een specifieke werkomgeving. De materialen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, comfortabel en slijtvast en hebben ademend vermogen. Deze unieke voordelen zorgen ervoor dat dragers in heel Europa al jarenlang tevreden zijn met de schoenen van dit topmerk!

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van deze modieuze en veilige werkschoenen/laarzen