Chaud devant

Kokskleding en bedieningskleding van Chaud Devant

De collectie van Chaud Devant Chefwear bevat een breed scala aan kokskleding die speciaal ontwikkeld wordt voor chefs en hun brigade in de keuken. De collectie bestaat uit koksbuizen, kokspantalons, koksmutsen, sloven en schorten in vele modellen en kleuren en bevindt zich qua afwerking in het hoog-/middensegment. Tevens bevat de collectie leuke, trendy sloven & schorten voor de bediening. Chefwear van dit merk biedt een complete range voor professionals in de horeca.

Sfeerfoto van Chaud Devant kleding in Amsterdam
Chaud Devant® Chefwear

Amsterdam

In 1996 was Bianca van der Lee werkzaam bij een restaurant in de Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen te verkrijgen waren. Zo ontstond de denkwijze om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een uitspraak uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

Jaren later is het merk uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa gemaakt om te worden verkocht aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen wereldwijd, tot de Seychellen aan toe! Je ziet het merk in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants!

kokskleding van Chaud Devant
KokskledingHet productieproces wordt zorgvuldig in de gaten gehouden. Duurzame methoden hebben de voorkeur en er is weloverwogen voor gekozen om de productie dicht bij huis te houden. Alle producten zijn dan ook voorzien met een stempel ‘Made in Europe’.

Producten worden vervaardigd van sterk en hoogwaardig materiaal en zijn comfortabel om te dragen, maar bovenal geschikt als betrouwbare beroepskleding. Bijna alle producten zijn dan ook industrieel wasbaar.

Het merk werkt met ateliers die lid zijn van BSCI, een keurmerk dat staat voor goede, veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon. Daarnaast inspecteert het merk de ateliers door ze zelf regelmatig te bezoeken.

In de wijk pijp begonnen en tot de dag van vandaag worden de designs bij het Amstel Business Park ontworpen. Daardoor zijn zij altijd onlosmakelijk verbonden geweest met de hoofdstad van Nederland.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit populaire en Nederlandse merk!