Walkmate

Walkmate werkschoenen en veiligheidsschoenen

De Walkmate werkschoenen zorgen bij de dragers voor uitermate goede bescherming en zijn zeer breed inzetbaar. Deze werkschoenen en veiligheidsschoenen zijn bijvoorbeeld inzetbaar op de bouwplaats, maar ook in magazijnen en de transportwereld.

De werkschoenen voldoen aan een zeer hoge veiligheidsnormering. Verder hebben ze slijtvaste, ademende voeringen en zijn ze voorzien van wisselbare inlegzolen. De Basic-, Rigger- en Worker-lijnen bieden voor ieder wat wils. Naast werkschoenen voor specifieke sectoren behoren ook de basis-werkschoenen tot het assortiment. Dit maakt dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Hoge en lage modellen werkschoenen zitten in het assortiment van Walkmate. Door gebruik te maken van materiaal met hoge kwaliteit en het produceren in het buitenland het merk producten leveren tegen een zeer scherp tarief. Door de Cambrelle-voering zijn de schoenen ademend. De stof zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven. Door de SRC antislipzool kun je de schoenen ook dragen in vochtige ruimtes of in een omgeving met gladde ondergronden.

De basislijnen zijn ideaal voor organisaties als scholen en uitzendbureaus. Ze zijn namelijk goed betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

De Buffalo waxlederen veiligheidsschoenen zijn opgebouwd uit diverse zooltypes. Samen met het hielsupportsysteem zorgt dit voor een goede stabiliteit en ondersteuning. Extra aandacht wordt gegeven aan een microfiber hielinzet en een zeer goede shockabsorberende en comfortabele inlegzool.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van deze functionele en veilige werkschoenen!