Tricorp

Tricorp Werkkleding

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken en biedt méér dan alleen Workwear. Tricorp kleedt iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. De werkkleding is robuust, subliem vormgegeven, biedt voldoende veiligheid en is comfortabel. Voor zowel mannen als vrouwen zijn de mogelijkheden eindeloos in het assortiment. T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is het merk één van de betrouwbaarste op de markt als het gaat om moderne werkkleding.

Tricorp look like a team work like a team
Look like a team, work like a team

Het merk is aandachtig bezig met het design en de pasvorm van haar werkkleding. Iedereen vindt het immers fijn om er goed uit te zien. Omdat uniform gemaakte kleding geen rekening houdt met verschillende posturen, biedt Tricorp verschillende mogelijkheden op dat gebied. Alle kleding wordt gemaakt in verschillende soorten en maten. Op deze manier kan het merk waarborgen dat iedereen die deze kleding draagt zich fijn voelt en op een comfortabele manier kan werken. Ook is werkkleding voor organisaties een belangrijke marketing- en/of communicatiefactor. Door allerlei verschillende pasvormen en kleurencombinaties aan te bieden, kan kleding perfect aansluiten op de huisstijl van een bedrijf.

Marktleider

Het merk Tricorp herken je hoogstwaarschijnlijk gelijk. Kijk maar eens naar het logo. Gaat er al een lichtje branden? Ze zijn al jaren lang marktleider in de werkkledingsector. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, de service is uitstekend en innoverend en toekomstgericht zijn typeren het merk. Samen met dealers, waaronder DC Vakkleding, kan Tricorp structurele groei realiseren en bestaat het klantenbestand uit talloze tevreden dragers van dit merk.

Tricorp werkkleding be vivible no matter what
Tricorp werkkleding

Werkkleding moet in deze tijd niet alleen maar functioneel en van goede kwaliteit zijn. Wettelijke normen zijn erg belangrijk. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van doordachte ontwerpen en worden stoffen zorgvuldig gekozen. Zo voldoet alle kleding niet alleen aan alle noodzakelijke normen, maar is werkkleding van Tricorp ook geschikt voor hedendaags gebruik. Continu geeft dit merk aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en het naleven van alle fair trade-regels.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van deze veel biedende marktleider in werkkleding