Santino

Santino promotiekleding en werkkleding

Santino heeft naast een bekende naam in promotionele wereld ook haar naam gevestigd in de wereld van werkkleding. Na 25 jaar begrijpt het merk uitstekend wat promotiekleding en werkkleding inhoudt.

Of het nu gaat om werkkleding voor een schilder of bouwvakker of promotiekleding voor uw team, Santino heeft het!

Santino werkkleding en promotiekleding
Santino werkkleding en promotiekleding

Het assortiment bevat veel bovenkleding. Onder andere T-shirts, polo’s, fleecevesten, sweaters en softshell jassen. Veel aanbieders richten zich op alle soorten werkkleding, maar Santino doet het op een andere manier. Het focust zich op de bovenkleding. In plaats van een bijzaak, is het voor Santino het hoofdproduct. Hierdoor heeft dit merk volledige aandacht voor haar bovenkleding en is dan ook continu bezig met het verbeteren van de producten.

Alle artikelen hebben bovendien een nette afwerking, zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, hebben een stoere of juist een stijlvolle uitstraling en zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor biedt Santino voor iedere promotionele of werk situatie een oplossing.

De werkkleding of promotiekleding is ideaal om te bedrukken of te borduren. Wij kunnen dit verzorgen en zorgen ervoor dat uw werkkleding of promotiekleding volledig voldoet aan uw huisstijl.

Collecties

Er zijn drie verschillende collecties die de artikelen onderscheiden, namelijk:

De basic-collectie bestaat uit dames- en herenkleding in veel verschillende kleuren en maten. Sommige modellen zijn zelfs beschikbaar in maat 7XL. Het merk zorgt ervoor dat deze kleding altijd op voorraad is. Zoals het zelf zegt: ‘Never out of stock’.

De artikelen van de 2COLOR-LINE-collectie zijn stoere en opvallende modellen. Dat kun je direct zien aan het contrasterende schouderstuk en de kenmerkende ‘2 Color Curve’ op de rugzijde .Combineren met de basis artikelen is goed mogelijk, aangezien er gebruik wordt gemaakt van hetzelfde kleuren pallet. De 2 Color-Line is de formule voor veel draagplezier.

Santino 2C collectie
Santino 2C collectie

De HiVis-Line zorgt ervoor dat dragers goed opvallen. Deze veiligheidskleding beschikt over UV protectie en is conform de EN ISO 20471-norm gecertificeerd. De comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen geven de drager veel bewegingsvrijheid en daarnaast een optimaal draaggemak. De polo’s en T-shirts van deze collectie zijn verkrijgbaar in een grote maten-range en zijn voorzien van veelzijdige en praktische details. De kleding is erg functioneel voor ieder beroep en draagt ook bij aan een goed imago voor ieder bedrijf.

Santino HiVis collectie
Santino HiVis collectie