Sanita

Sanita klompen

Het Deense merk Sanita is een begrip onder beroepsklompen. Meer dan 100 jaar ervaring en voortgang in techniek zorgt voor een echt kwaliteitsproduct. Sanita- klompen bieden met de anatomisch gevormde zolen een zeer goede ondersteuning van rug en benen. Hierdoor kun je er uren onbezorgd op aan het werk. Dat is ook precies de reden dat veel mensen in de zorg, horeca, food, de agrarische sector, transport en bouw Sanita-klompen klompen en dragen. DC Vakkleding heeft klompen in de maten 35 t/m 48 in het assortiment.

Sanita klompen met print
Sanita klompen

Van modieuze instapklompen tot sterke veiligheidsschoen en alles daartussen: het kleurrijke assortiment heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar zorgklompen voor professioneel gebruik of vrijetijdsklompen. De klompen zijn voorzien van een uitgekiend voetbed, zijn buigzaam, geluidsarm en voorzien van antislip. Tevens voldoen de klompen van dit merk aan hoge eisen op het gebied van onder andere comfort.

De klompen in het assortiment zijn in verschillende veiligheidsklassen te verkrijgen, zodat je altijd met zekerheid de werkvloer op gaat. Veel zorgmedewerkers dragen zorgklompen op de werkvloer. Ook kun je kiezen uit zorgklompen met open hiel of zorgklompen met dichte hiel, maar ook zorgklompen met een riempje ,zodat je zelf kunt kiezen. De bovenkap van de klompen van dit merk is van leer. Deze is aan de zool bevestigd. Het comfortabele voetbed is gemaakt van flex foam.

Zorgklompen

Als je werkzaam bent in een medische omgeving gelden er specifieke eisen met betrekken tot een open hiel, dichte hiel of een riempje. Soms is het noodzakelijk dat medische klompen wasbaar zijn. Klik Hier voor wasbare klompen.

Ze zijn te verkrijgen is allerlei verschillende soorten en maten en er zijn talloze mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een effe kleur of met een print.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van deze modieuze, gespecialiseerde en kwalitatief goede zorgklompen/medische klompen!