Planet

Werkschoenen van Planet Europe

Planet Europe is al jaren een bekende naam als het gaat om werkschoenen, veiligheidsschoenen en andere beschermingsmiddelen. Het merk is al ruim 50 jaar actief met het ontwikkelen en produceren van allerlei beschermingsmiddelen en heeft daarom enorm veel kennis, ervaring en expertise opgedaan in dit proces.

Dit merk werkt uitsluitend via een dealernetwerk en heeft een aantal dealers, waaronder DC Vakkleding. Wij leveren allerlei soorten schoeisel van dit merk. Koopt u een product van Planet, dan weet u zeker dat u iets koopt met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Bij Planet krijgt u geen onnodige franje, maar gewoon goede functionele werkschoenen.

Planet Europe werkschoenen en veiligheidsschoenen
Planet Europe werkschoenen en veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen van dit merk worden in eigen beheer geproduceerd. Naast veiligheid bent u ook voor hoge kwaliteit en zeer comfortabele werkschoenen aan het juiste adres. De schoenen zijn ontwikkeld met de gedachte dat dragers niet meer zonder comfortabele, maar vooral veilige werkschoenen kunnen. De slogan van dit merk is dan ook: ‘Feel safe on your planet’.

Veiligheidsnormering S3

Bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden kan het noodzakelijk, of zelfs verplicht, zijn om werkschoenen met een veiligheidsklasse te dragen. Voor verschillende werkzaamheden worden daarom specifieke modellen geproduceerd en zo kan een werkschoen bijvoorbeeld zijn voorzien van een verstevigde neus, een ondoordringbare zool, of waterdicht of antistatisch zijn. Dit hangt af van de normering van de schoen. Planet Europe beschikt over een zeer breed assortiment als het gaat over veiligheidsschoenen, werkschoenen, veiligheidslaarzen of werklaarzen met een S3 normering.

Het comfort van een normale schoen is vergelijkbaar met de werkschoenen of veiligheidsschoenen van dit merk. Verder zijn de werkschoenen antistatisch en olie- zuur- en loogbestendig. De voering zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Omdat Planet totaal leverancier willen zijn in allerlei veiligheidsproducten verkoopt het naast het eigen merk ook nog andere merken, zoals Gevavi. Ook dit merkt levert DC Vakkleding.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit veel biedende merk!