James&Nicholson

Promotiekleding van James&Nicholson

Het bekende merk James&Nicholson is een Duits merk, opgericht in 2001, dat een enorm breed assortiment. het produceert niet alleen sportkleding, maar ze bieden ook een zeer breed assortiment aan promotiekleding en verschillende accessoires. Als u opzoek bent naar t-shirts, polo’s, hoody’s, jassen, overhemden caps, mutsen of andere promotiekleding en accessoires, dan bent u aan het juiste adres!

promotiekleding van James&Nicholson
promotiekleding van James&Nicholson


Kleding van dit merk is een uitstekende keuze als u gaat voor kleding met een goede prijs/kwaliteit verhouding en telt echt mee in de wereld van promotiekleding. Over het algemeen is de kleding van James&Nicholson basic-kleding, maar toch erg modieus. Omdat alle artikelen voor mannen en vrouwen en in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn, sluit de kleding perfect aan bij de uitstraling van ieder bedrijf. Dit kunnen wij compleet maken met een bedrukking of borduring.

Daarnaast bieden de sportieve lijnen veel keuze voor bijvoorbeeld promotiekleding, speciaal voor sportevenementen.

“We doen wat we goed doen!” is de slogan van James&Nicholson.

Het merk heeft veel tijd, denkwerk en passie geïnvesteerd in de nieuwste lijn. Het resultaat is overtuigend: ‘Niveau 2’ is echt professioneel materiaal. De collectie werd ontwikkeld samen met ambachtslieden om 100% praktisch, sportief ontworpen en uitgevoerd in nieuwe kleurencombinaties te zijn. De elastische canvaskwaliteit garandeert ten allen tijde volledige bewegingsvrijheid.

Belangrijk detail: ritsen en knopen zijn allemaal verborgen.