Jalatte

Jallatte werklaarzen en veiligheidslaarzen

Al ruim 70 jaar lang is Jallatte te vinden op de markt van werklaarzen en veiligheidslaarzen. Aandacht word besteedt aan innovatie en onderzoek naar technische prestaties om de bescherming van mensen op het werk te garanderen, hun gezondheid te behouden en hun welzijn te verbeteren. Pierre Jallatte is de uitvinder van het Europese concept van veiligheidsschoenen dat hij in Amerika heeft ontdekt. In 1947 heeft hij dit merk ook opgericht. Jallatte is een Frans merk, waarvan sportiviteit aan de basis van het ontwerp ligt. Dit heeft geresulteerd in mooie werklaarzen, waarbij aantrekkelijke vormgeving, comfort, veiligheid en gezondheid voorop staan.

DC Vakkleding is één van de bekende dealers van dit merk. Vandaag de dag is dit merk erin geslaagd een evenwichtige combinatie te vinden tussen technologie, veiligheid, comfort en design. Jallatte biedt het complete assortimenten dat voldoet aan de eisen van de meest extreme omstandigheden. En aan de wensen en voorkeuren van de drager bevestigen.

Jallatte werklaarzen/veiligheidslaarzen Jalartic SAS S3
Jallatte Jalartic SAS S3

Assortiment

Het assortiment bestaat uit werklaarzen en veiligheidslaarzen. Bijna alle werklaarzen zijn gevoerd. Behalve die van de Jalaska-lijn, maar deze zijn net als alle andere werklaarzen gemaakt van hoogwaardig waterafstotend leer dat onder de S3 veiligheidsklasse valt. Waardoor je dus geen zorgen hebt om de temperatuur van je voeten. Ideaal dus voor het zware werk. De loopzolen van de werklaarzen zijn gemaakt van Bi-Softane, een extra licht materiaal. De meest populaire werklaarzen zijn Jalaska CAP SAS (ongevoerd) met kruipneus, de Jalaska SAS (ongevoerd) zonder kruipneus, de Jalartic CAP SAS (gevoerd) met kruipneus en de Jalartic SAS (gevoerd) zonder kruipneus. Ook de Jallatte Jalartic Werklaarzen S3 en de Jallatte Jalaska Werklaarzen S3 zijn tegenwoordig erg populair.

Voor zowel Dames als Heren zijn de werklaarzen aanwezig. De laarzen hebben een beschermende functie door verschillende eigenschappen als een harde neus, antistatische eigenschappen en een sterkte tussenzool die bestand is tegen scherpe voorwerpen met energie-absorberende hak.

Het merk heeft haar producten verdeeld in een aantal verschillende categorieën. Zo kan de consument snel en makkelijk zien welk product hij of zij nodig heeft. Het merk biedt 8 categorieën, Buitenwerk, Lichte productie, Logistiek/Transport, Hygiëne en Voedselverweking, Tweede werk Artisans, Zware industrie, Olie/Gas en Diensten Tertiair, met bijbehorend schoeisel.

DC Vakkleding is er dan ook trots op officieel dealer te zijn van deze hoogwaardige werklaarzen!