Haen

Haen zorgkleding

Ballycare Haen is een merk dat al ruim 100 jaar vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt en sinds de jaren ’70 producent-leverancier van werkkleding voor de zorgsector is. Ballyclare Haen staat in voor een goede service en kwaliteit en is niet weg te denken van de Nederlandse kledingmarkt in de zorg. Door de laatste trends te volgen weet het merk zich steeds opnieuw uit te vinden. Hierdoor is Haen zorgkleding niet alleen functioneel, maar ook modieus.

The haen collection
Haen zorgkleding

Ballyclare

Haen is een collectie van Ballyclare. Hiermee zijn de mogelijkheden om het merk te versterken en internationaal uit te breiden enorm toegenomen.

Het comfortabele van één partij. Van het ontwerp van bedrijfskleding en ook het produceren ervan. En van oplsag tot aan het verzenden. Haen-kleding heeft het hele productieproces in eigen beheer. Met ook altijd een vast aanspreekpunt in de hele samenstelling.

Het maken van kleding begint in Doetinchem, waar Haen een eigen atelier heeft voor opmaak, naaien en borduren. Hier werken ervaren mode ontwerpers, patronenmakers en naaisters. Zij werken passende ideeën uit. Van voorbeelden tot complete kledingconcepten. samengevat: een echte kopstaart-organisatie.

Met eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten heeft Haen het volledige productieproces in eigen beheer. Iedere productielocatie heeft een eigen specialisatie en focus op de markt. Daarmee levert het merk kleding met een geoptimaliseerd design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en perfecte maatvoering. Altijd in volledige samenwerking met de consument. Het productieproces is transparant en het merk wil zich concentreren op veilig en duurzaam produceren. Om dit te garanderen is Haen al jaren lid van de Fair Wear foundation.

Naast de kleding voor de zorg voorziet DC Vakkleding ook in een totaalarrangement voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierbij bestaat het assortiment uit meerdere kledinglijnen zoals Ballyclare Capture, Ballyclare 365, Ballyclare Protec en de traditionele lijnen Ballyclare Basics en Classics.

DC Vakkleding is trots om officieel dealer te zijn van dit vakkundige en duurzame merk in de zorgkleding!