Greijff

Representatieve kleding van Greijff

Al meer dan 200 jaar zet Greijff in voor klanten op het gebied van stijl, kwaliteit en specifiek maatwerk. Ze produceren representatieve kleding voor een aantal branches, namelijk in de dienstverlening-, hotel-, en horecabranche.

Suits van Greijff representatieve kleding
Greijff Suits

Ook voor horecakleding en hotelkleding

De brede collectie kleding van Greiff biedt representatieve uitstallingen voor zowel mannen als voor vrouwen. Alle kleding komt in dames- en herenvarianten, in veel verschillende maten voor. Greijff biedt onder andere gilets, pantalons en colberts in verschillende kwaliteiten en stijlen. Voor iedere organisatie in de dienstverlening-, hotel-, en horecabranche wat wils!

keuken en servicekleding van Greijff is exclusief, stijlvol en vast
keuken- en servicekleding van Greijff

Business wear

Greiff maakt al jaren representatieve kleding voor sectoren waarin een zakelijke look gewenst is. Zo heeft Greiff een zeer uitgebreid pakket business wear, waarin u de mooiste kostuums en mantelpakjes vindt die onder andere geschikt zijn voor de begrafenisondernemingen. Daarnaast voert Greiff een gespecialiseerde horecalijn, gericht op hospitalityfuncties in hotels, restaurants en bistro’s. U vindt in deze collectie varianten kleding voor de receptie, de bediening en ook voor keukenpersoneel. Greiff begrijpt dat medewerkers in de horeca er verzorgd uit moeten zien, welke functie ze ook bekleden.

Als sinds jaar en dag is Greiff specialist in professionele Horecakleding. Zo heeft het assortiment voor elk budget een koksbuis, koksbroek of pantalon. Met een traditioneel of modern design. Ook voor bijvoorbeeld scholen en uitzendbureaus is er een basis lijn kokskleding voor zeer aantrekkelijke prijzen! Afgelopen jaren is er veel ingezet op een moderne horeca kleding collectie en kokskleding van een hoog niveau. Voor elke horecagelegenheid is er een lijn die aansluit bij de gewenste uitstraling. Naast uitstraling zijn kwaliteit en functionaliteit de twee belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerp en de productie.

Het merk zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en produceren alle kleding op fair trade-wijze. Greijff is dan ook lid van de Fair Wear Foundation.

DC Vakkleding is er trots op om officieel dealer te zijn van dit uitmuntend representatieve merk!