Gevavi

Gevavi werkschoenen

Gevavi levert veiligheidsschoenen, werklaarzen, schoenklompen, houten klompen, wandelschoenen, PBM-artikelen en gezondheidssandalen.
Daarnaast behoren ook werk- en regenkleding tot het brede assortiment.

Werkschoenen van Gevavi
Gevavi werkschoenen en veiligheidsschoenen


Al meer dan 80 jaar werkt Gevavi vanuit de passie om consumenten te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel, omdat het merk gelooft dat goed schoeisel ervoor zorgt dat
mensen veilig en comfortabel aan het werk kunnen. Of het nu gaat om professionele gebruikt of privésituaties, voor alle situaties bieden zij een passende oplossing.

In de loop der jaren is er veel veranderd en hebben zij vele vernieuwingen doorgevoerd. Deze innovaties heeft Gevavi van de traditionele klompen naar het
brede assortiment gebracht dat het nu biedt ,waarbij ook ingespeeld wordt op de laatste trends. Dit merkt verkoopt uitsluitend via wederverkopers. Particulieren verkoop is bij Gevavi zelf dus niet mogelijk. Om totaal leverancier te zijn, verkoopt het een aantal verschillende merken. Er zijn meer dan 6.000 artikelen uit voorraad leverbaar en producten worden gewoonlijk binnen 1 werkdag geleverd.

Assortiment DC Vakkleding

DC Vakkleding levert verschillende soorten werkschoenen van dit merk, stuk voor stuk veiligheidsschoenen. De goed uitziende en sportieve sneakerlijn, de Safety Sneakers zijn veiligheidsschoenen, maar zien er erg modieus uit. Alle veiligheidsschoenen of werkschoenen van dit merk zijn goed betaalbaar en hebben een uitstekende kwaliteit. Verschillende veiligheidsnormen heeft dit merk in haar assortiment. Zo zijn S1 werkschoenen te verkrijgen, maar ook de S3 werkschoenen. S1 veiligheidsschoenen zijn bijvoorbeeld voorzien van onder andere een harde neus van staal of kunststof en S3 veiligheidsschoenen zijn onder andere voorzien van een anti-perforatiezool wat penetratie van scherpe voorwerken voorkomt.

Het brede assortiment schoeisel: schoenen beveiligd, schoenen onbeveiligd, werkschoenen, werklaarzen, laarzen (dames, kinderen, heren en winter), schoenklompen, houten klompen, gezondheidsschoeisel, tuin en vrije tijd, pantoffels en accessoires.

DC Vakkleding is trots om officieel dealer te zijn van deze veilige en functionele werkschoenen!