Fristads

Fristads werkkleding


Comfortabele Fristads werkkleding is voor de echte professional! Producten zijn duurzaam, functioneel, maar ook veilig. De kleding is bedoeld voor zowel ambachtslieden als mensen die in de industrie, bouw en constructie of in de voedingsindustrie werken. Met ruim 90 jaar ervaring weten zij precies welke behoefte de werkende professional heeft. Of het nu om werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen of hoge zichtbaarheidskleding gaat, Fristads biedt u alleen het beste van het beste.

werkkleding voor de bouw en constructie van Firstads
Fristads bouw en constructieFristads is de werkkleding die zo ontworpen is dat het van de beste kwaliteit en super functioneel is: dat zit namelijk in het DNA van het topmerk. Bij het ontwerpen ligt de aandacht bij het lichaam van de dragers en de omgeving waar zij werkzaam zijn. De kleding van dit merk, werkt door de juiste functionaliteit en pasvorm net zo hard als jij zelf, zodat je tijdens het werk iedere dag op je best kunt zijn! Om doelen te bereiken tijdens het werk moet iedere professional zich comfortabel voelen en beschermd zijn. Hier legt het merk de aandacht op en dit wordt dan ook continu geoptimaliseerd.

Assortiment

Het assortiment is erg breed en alle werkkleding is van zware en goede kwaliteit. Een aantal dealers, waaronder DC Vakkleding, bieden producten van dit merk aan. Er wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke normen op het gebied van werkomstandigheden en werknemersrechten en daarom zijn zij dan ook partner van de Fair Wear Foundation. Vandaag de dag is het onderdeel van Fristads Kansas Group. Dit is een concern dat, waar en wanneer dan ook, een divers en internationaal aanbod heeft aan merken en producten voor de consument.

Fristads werkkleding met een hoge zichtbaarheid
Fristads hoge zichtbaarheids kleding

Het is een Zweeds merk, opgericht door John Magnuson in het Zweedse dorpje Fristads in 1925. Na een mislukte poging om kleding te importeren uit de Verenigde Staten opende hij zelf een fabriek.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit kwalitatieve en veel biedende merk!