Dunlop

Dunlop werklaarzen en veiligheidslaarzen

Dunlop Protective Footwear, is over heel de wereld marktleider in beschermende laarzen. In meer dan 50 landen zorgen zij voor comfortabele, beschermende laarzen voor de werkers in landbouw, visserij, bouw, voedselverwerkende industrie, olie, gas en mijnbouw. Hoogwaardige technologie en nauwkeurig handwerk zorgen samen voor een goede werklaars. Om consumenten niet alleen comfort, maar ook de bescherming te bieden die zij verdienen.

Always Dunlop Protective Footwear [USA]

Dunlop-laarzen sluiten perfect aan bij de wensen van vandaag en zijn er speciaal voor diegenen die dingen maken en dingen doen. Voor de boeren en de wegwerkers en iedereen die hier tussenin zit. Dunlop heeft verschillende oplossingen, gericht op verschillende doelgroepen. Zo is er ook de Acifort zool, voor extra grip en weerstand. Een andere innovatie van Dunlop is Purofort. Dit is een materiaal dat licht, flexibel, duurzaam en isolerend tot -20 graden Celsius is.

Het merk is opgezet door de Schotse dierenarts John Boyd Dunlop in het jaar 1888 in Schotland. Hij vindt de pneumatische band uit en legde hiermee de basis voor het bedrijf dat het vandaag de dag is. Pas in 1927 startte Dunlop met het produceren van schoeisel, waaronder laarzen.

Waterdicht, comfort, innovatie en bescherming


Dit merk ontwerpt, ontwikkelt en produceert al hun hoogkwalitatieve, waterdichte laarzen zelf. Hierbij hebben zij jou nodig. Als je op het platte land werkt, betekent bescherming iets anders voor je dan als je in de bouw werkt. En werk in een fabriek vraagt om andere werklaarzen dan werk op een boorplatform. Dus maken ze laarzen speciaal voor jou. Ze kijken naar je, luisteren naar je en investeren continue in innovatie, waarbij jarenlange ervaringen wordt gecombineerd met nieuwe technologie. De werklaarzen hebben kenmerken als comfort, innovatie en bescherming. Deze drie begrippen brengen ze samen, om jou veiligheid en comfort te geven.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit comfortabele en veilige schoeisel!

stoere werklaarzen dunlop boots
stoere werklaarzen