De berkel

De Berkel Zorgkleding en Horecakleding

Het assortiment bestaat vooral uit zorgkleding. Maar ook voor horecakleding bent u bij dit merk aan het juiste adres. Wie bedrijfskleding draagt, wil comfortabel kunnen bewegen, maar je wilt er ook modieus uitzien. Of je nou in de horeca werkt of in het ziekenhuis: goed kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er goed uitzien. Wie kiest voor de beroepskleding of bedrijfskleding van de Berkel kiest voor een modieuze collectie bedrijfskleding die aan deze doelmatige eisen voldoen. Daarnaast heeft de kleding de juiste look en is duidelijk herkenbaar.

De Berkel heeft zorgkleding voor iedereen in verschillende soorten en maten
zorgkleding voor iedereen

Er zijn een aantal verschillende collecties:

Trendcollectie – modieuze werkkleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, enzovoorts
Casual collectie – werkkleding welke geschikt is voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten
Feel Free collectie – polohessen en pantalons die er sportief uitzien.
Basics collectie – basiscollectie werkkleding voor de medische sector
ZorgTotaal – projectmatige concepten voor ziekenhuizen en zorginstellingen

horecakleding van de berkel voor zowel de een kok als de bediening
horecakleding van De Berkel

Geschiedenis

De bedrijfskleding van De Berkel kent een rijke historie. Het merk is in meer dan 70 jaar uitgegroeid tot leverancier van bedrijfskleding voor verschillende branches en leveren onder andere beroepskleding aan branches zoals de zorg en horeca.

In 1948 is Confectiefabriek De Berkel B.V. ontstaan door de familie Ten Bruggencate. Tot 1995 was het bedrijf in Borculo te vinden aan het riviertje, waaraan het ook haar naam heeft te danken. Het merk maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Het maken van horecakleding heeft hierna niet lang op zich laten wachten.

Bedrijfskleding van dit merk is in Nederland en België makkelijk verkrijgbaar bij verschillende dealers, zoals DC Vakkleding, waarmee zij nauw samenwerken. DC Vakkleding biedt u service van hoogwaardig niveau aan, zoals u dat van een dealer van de Berkel mag verwachten.

De Berkel zet zich intussen in voor het naleven van goede omstandigheden in de fabrieken waar haar duurzame bedrijfskleding wordt gemaakt. Dat is de reden dat zij lid zijn van de Fair Wear Foundation (FWF). Ieder jaar worden omstandigheden in de productielocaties gecontroleerd.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit kwalitatieve en duurzame merk voor zorgkleding en horecakleding!