Clique

Promotiekleding

Clique heeft alles op het gebied van promotiekleding. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt! Onder andere T-shirts, hoody’s, vesten, caps, softshell jasjes of andere promotiekleding en accessoires in alle soorten en maten! Met de juiste bedrukking of borduring kunnen wij de ideale uitstraling voor iedere organisatie realiseren.

Bij Clique vindt u de ideale balans tussen comfortabele promotiekleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe producten die inspelen op de nieuwste trends. Het complete assortiment voor zowel dames als heren is voor allerlei activiteiten en gelegenheden inzetbaar. Alle producten zijn bovendien zeer ruim op voorraad. Vandaag de dag is Clique een begrip in de promotionele kledingwereld.

Clique heeft alles op het gebied van promotiekleding. van T-shirts tot vesten en softshell jassen
Your complete promowear supplier

Dit merk valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met vriendelijke prijzen in het middensegment. Het aanbod van enorm veel verschillende kleuren van Clique geeft de drager eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. Het aanbod in veel verschillende pasmaten zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look.

Clique Basic, Classic en Premium promotiekleding

Er zijn drie verschillende collecties. Namelijk de Basic, Classic en Premium collectie. De categorieën vertellen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een uitstekende kwaliteit. De producten worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet.
Onder de basic-lijn vallen kwalitatief goede artikelen voor alledaags gebruik. Deze zijn midden-laag geprijsd.

De artikelen van de Classic-lijn zijn van uitstekende kwaliteit en hebben ook een mooie pasvorm. Als gevolg van het brede kleurenpallet en de ruime maatboog zijn er veel mogelijkheden.

Voor degene die opzoek is naar een luxe uitstraling, is er de Premium-lijn. Met deze kleding kunt u het beste uit uw kleding en huisstijl halen. De kwaliteit word gewaarborgd door zwaarder materiaal in combinatie met andere materialen. De prijzen zijn bij de beste lijn van Clique net iets hoger dan producten uit de Basic- en Classic-lijn. Kortom: voor ieder wat wils!