BP

BP Zorgkleding, Horecakleding, Veiligheidskleding en Werkkleding

Of het nou gaat om BP horecakleding, zorgkleding of werkkleding. persoonlijke beschermmiddelen, HACCP-kleding of kleding voor bouw & industrie; BP heeft het!

BP Zorgkleding is wasbaar op 95 graden
BP professionele zorgkleding

Familiebedrijf

BP is een familiebedrijf, opgericht is 1788. Ze behoren tot de toonaangevende specialisten op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. In 1788 begint Johann Baptist Bierbaum een winkel in linnengoed in de Mühlengasse in Keulen. Hiermee legt hij de basis voor het bedrijf Bierbaum-Proenen.

Desgin, functionaliteit en kwaliteit staan centraal. Bij de oprichting in 1788 hadden zij één doel voor ogen. Namelijk begrijpen wat klanten beweegt en hieraan met steeds nieuwe ontwikkelingen tegemoet komen. Ook moet elk product dat het merk op de markt brengt de bijzondere kwaliteitsbelofte waar maken. Dit is de kern van dit merk. Al meer dan 230 jaar lang.

veilig, licht, extreem comfortabel. Beschermende multinorm van BP
BP professionele veiligheidskleding

Doel

Het doel is niet alleen om mensen er bij hun dagelijkse arbeid professioneel en modern uit te laten zien. Maar vooral ervoor te zorgen dat ze hun werk veiliger, comfortabeler en eenvoudiger kunnen uitvoeren. BP maakt kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van sterk materiaal. In samenwerking met wereldwijde partners in Noord-Afrika, Oost-Europa en Azië en hun medewerkers zetten zij zich in om de beste oplossingen voor de gebruiker te vinden.

Vanaf 2016 neemt dit merk deel aan het Fairtrade-katoenprogramma, dat kleine boeren helpt bij het verkopen van katoen tegen eerlijke tarieven. Daarnaast is BP voor de vijfde keer uitgeroepen tot ‘Fair Wear Leader’.

Met meer dan 230 jaar in zijn lange bestaansgeschiedenis is het bedrijf telkens met de tijd meegegaan en heeft het innovatieve kleding tot stand weten te brengen volgens de wensen en behoeften van de dragers, zodat zij altijd optimaal aangekleed zijn voor hun dagelijkse werk. in de nieuwe reclamespot ‘Die Rüstung’ (Het harnas) is te zien welke rol zij spelen in moderne werkkleding.

DC Vakkleding is er trots op officieel dealer te zijn van dit gerenommeerde, duurzame en veel biedende merk!