BLÅKLÄDER

Met een roots in de Zweedse textielindustrie kan Blåkläder met trots terugblikken op het afgelegde traject in de productie van hoogwaardige en functionele werkkleding, handschoenen en schoenen. Met meer dan 60 jaar ervaring en vestigingen in inmiddels 16 landen in onder andere Europa en Amerika is het een groeiend bedrijf. Op dit moment produceert het merk meer dan twee miljoen kledingstukken per jaar in haar eigen fabrieken. Via een dealernetwerk, waaronder DC Vakkleding, levert het kwalitatief hoge en functionele werkkleding aan de consument.

DC Vakkleding levert verschillende soorten werkschoenen van dit merkt in allerlei soorten, kleuren en maten. Hoge of lage werkschoenen van maat 36 tot en met maat 48 behoren tot het assortiment.

werkschoenen van Blåkläder
Blåkläder werkschoenen

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van Blåkläder

Met Blaklader werkschoenen kun je optimaal vertrouwen op veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het merk wil werkzaamheden comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. De kwaliteit kan het garanderen, aangezien het productieproces in eigen beheer is van dit topmerk. Alle werkschoenen beschikken over de verschillende Europese normen zoals, S1P, S2 (HRO SRA) en S3 (SRC) en zijn daarom enorm veilig. De werkschoenen worden tevens getest op slijtage, scheur- en trekweerstand en kleurechtheid in extreme omstandigheden en zorgen voor een duurzame bescherming. De schoenen zijn hittebestendig, waterafstotend en zijn voorzien van slipweerstand, speciale veiligheidszolen en een metalen veiligheidsneus.

Functioneel, veilig en stijlvol. De gehele collectie is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De schoenen zijn ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden. Het merk produceert onder andere hoge/lage veiligheidsschoenen, asfaltschoenen, veiligheidslaarzen en winterschoenen. Voor onder ander een ambachtsman, elektriciën, chauffeur, Loodgieter, plaatwerker, monteur, fabrieksarbeider, dakdekker, stukadoor of tegelzetter biedt het merk de ideale werkschoenen.

DC Vakkleding heeft een ruime collectie aan zowel hoge als lage werkschoenen van Blåkläder en is er trots op officieel merkdealer te zijn!