Representatieve kleding

Representatieve kleding
Rokken
Rokken
Accessoires
Accessoires
Colberts
Colberts
Pantalons
Pantalons
Mantels
Mantels
Gilets
Gilets
Blouses en overhemden
blousen

Representatief

Hiermee bedoelen we representatieve bedrijfskleding die nog meer klasse uitstraalt dan een blouse die wordt gedragen door bijvoorbeeld een serveerster in de horeca. Eigenlijk is het dus kleding waarmee werknemers representatief overkomen op gasten of klanten en er extra netjes uitzien. Dit is dan ook meteen het belangrijkste van deze kleding ; representatief en netjes overkomen.

Een eerste indruk van klanten of gasten is veel waard. Als voorbeeld nemen we een hotelreceptioniste. Ooit in een hotel geweest waar er achter de receptie een man of vrouw in slordige kleding zit? Waarschijnlijk niet, maar als dit wel zo is, geeft dit direct een vreemde indruk. Zeg nou zelf ; iemand met een mooi pak achter de balie ziet er toch een stuk professioneler uit?

Dienstverlening

Hoogwaardige bedrijfskleding wordt gebruikt door organisaties met representatieve dienstverlening, zoals banken, (stads)kantoren, hotels, beveiligingsbedrijven, taxibedrijven, luchtvaartmaatschappijen en uitvaartondernemingen. En zo zijn er nog talloze andere sectoren waarin corporate wear gedragen wordt. Zo kunnen andere werknemers, zoals vertegenwoordigers, extra representatief overkomen bij (potentiële) klanten.

Samenstelling en vermaken

Om ervoor te zorgen dat werknemers de juiste kleding dragen, kunnen wij verschillende opties samenstellen en pasmaten verzorgen. Als een uitvaartverzorgster een te wijde blouse heeft, haalt dit direct de representativiteit naar beneden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook kunnen wij uw kleding vermaken.

Bedrukken of borduren

Om uw corporate wear af te maken bieden we ook de mogelijkheid om kleding te bedrukken of te borduren.

Assortiment

Ons assortiment representatieve bedrijfskleding bestaat uit veel verschillende pantalons, overhemden en blouses, filets, blazers, rokken, colberts en verschillende accessoires, zoals halsdoeken, stropdassen, sjaals en nog veel meer van de merken Chaud Devant en Greijf.

Onze voordelen:

– Persoonlijk advies
– Bedrukken of borduren
– Gratis bezorging binnen de Drechtsteden
– 100 m2 showroom met paskamers
– Passen op locatie mogelijk
– Ruime voorraad
– Vermaken