Promotiekleding

Promotiekleding
Sweaters
Sweaters
T-shirts
T-shirts
Polo's
Polo’s
Jassen
Jassen
Hoody's
Hoody's
Caps
Caps / mutsen

Evenementen

Er zijn talloze gebeurtenissen waarbij promotiekleding kan worden ingezet. Meestal zijn dit evenementen waar jij als organisatie dan aanwezig bent: beurzen, sportevenementen, sponsorevenementen en nog veel meer. Je kunt natuurlijk eigen werknemers promotiekleding laten dragen, maar weggeven kan natuurlijk ook een goede marketingactie zijn. Meestal voldoet de kleding aan de huisstijl van een organisatie. Het is belangrijk om te kijken naar het doel van de promotiekleding. Wij vinden het belangrijk om hier zo goed mogelijk in te adviseren.

Goedkoop

De kosten voor promotiekleding zijn relatief zo laag dat enorm veel bedrijven deze kleding inzetten voor verschillende acties. Denk bijvoorbeeld aan een weggeefactie via social mediakanalen.

Bedrukken en borduren

Er kan overigens veel meer worden bedrukt of geborduurd op promotiekleding. Ooit op een festival geweest waar al het personeel in dezelfde kleding loopt, maar zonder logo of bedrijfsnaam? Precies. Ondanks dat de naam of het logo van een organisatie niet op de kleding staat, weet iedereen dat het personeel is. Een slogan, naam van het evenement of medewerker, een zin als ‘Wij helpen u graag’ of een herkenbare quote zijn veel gebruikte bedrukkingen op promotiekleding.

Wanneer werknemers dezelfde kleding dragen op een evenement, heeft dit een positief effect op de zichtbaarheid en dienen zij eigenlijk als visitekaartje van een organisatie. Het draagt bij aan de bekendheid en zichtbaarheid van een merk. Uiteraard straalt het professionaliteit uit als alle medewerkers in dezelfde kleding rondlopen.

Assortiment

DC Vakkleding helpt u dan ook graag bij het samenstellen van geschikte promotiekleding met de juiste bedrukking of borduring. Ons assortiment promotiekleding bestaat uit veel verschillende T-shirts, sweaters, polo’s, hoody’s en caps van de merken Clique, James Nicholson en Santino.

Onze voordelen:

– Persoonlijk advies
– Bedrukken of borduren
– Gratis bezorging binnen de Drechtsteden
– 100 m2 showroom met paskamers
– Passen op locatie mogelijk
– Ruime voorraad