Horecakleding

Horecakleding
Schorten en sloven
Sloven / schorten
Koksbuizen
Koksbuizen
Koksmutsen
Caps/mutsen
Koksbroeken
Koksbroeken
Bakkersbroeken
Bakkersbroeken
Blouses en overhemden
Blouses/overhemden

Hygiëne, functionaliteit en comfort

Wij vinden een aantal dingen enorm belangrijk als het gaat om horecakleding. Hygiëne staat natuurlijk bovenaan, maar ook functionaliteit en comfort zijn belangrijk.

Uitstraling

Zeker voor de kokskleding in de keuken is hygiëne erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de koks en afwassers. Vaak hebben zij een open keuken en dan moet men er professioneel en representatief uitzien voor de gasten. Dit geldt dan niet alleen voor de medewerkers in de bediening. Wie er misschien wel nog professioneler en representatiever uit moeten zien, zijn de medewerkers in de bediening (obers en serveersters) en barmedewerkers. En dan hebben we het nog niet over de hotelkleding gehad van bijvoorbeeld een receptioniste of facilitair medewerkers.

In de horeca wordt kleding nu eenmaal snel vies. Door het wassen van deze kleding op 60 graden gaan vlekken er snel uit, maar het belangrijkste is dat de hygiëne hierdoor wordt gewaarborgd. Bij het wassen op 60 graden worden bacteriën gedood. Het grootste deel van ons assortiment horecakleding is dan ook op 60 graden wasbaar.

Samentelling

Als ondernemer kan het een optie zijn om samen met DC Vakkleding verschillende soorten horecakleding samen te stellen. Op deze manier kan het personeel bepalen of de kleding geschikt is voor de betreffende functie. Tegelijk voelen zij zich betrokken. Win-Win situatie dus! In onze studio worden verschillende opties samengesteld welke passen bij de huisstijl van een restaurant, café, bar, cateringservice, hotel, lunchroom, bakkerij of discotheek. Een logo is te bedrukken of te borduren. Dit doen wij dan ook in eigen beheer.

Assortiment

Wij bieden een modern en eigentijds assortiment bestaand uit sloven, schorten, koksmutsen, koksbuizen, koksbroeken, bakkersbroeken en diverse boven en onderkleding geschikt voor de horeca van de gerenommeerde merken Chaud Devant, BP en Greijf. Vooral Chaud Devant is een populair merk in de horecawereld.

Onze voordelen:

– Persoonlijk advies
– Bedrukken of borduren
– Gratis bezorging binnen de Drechtsteden
– 100 m2 showroom met paskamers
– Passen op locatie mogelijk
– Ruime voorraad